fietsvakantie

Fietsvakanties worden tegenwoordig steeds populairder. Vooral oudere mensen willen graag genieten van de cultuur, de buitenlucht en het prachtige uitzicht. Iedere fietsvakantie is een ware ontdekkingstocht en u komt langs de mooiste plekken. U kunt bij fietsvakanties denken aan landen zoals Zwitserland of Bulgarije, echter zijn voor de zomers de warme landen tevens een uitstekende keuze om uw vakantie op de fiets door te brengen.

Kiezen uit een individuele- of gezamenlijke fietsvakantie.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een individuele- of een gezamenlijke fietsvakantie. Fietst u graag door de landschappen met uw partner of wilt u toch liever een fietsvakantie waarbij u onderdeel uitmaakt van een groep? Tijdens een gezamenlijke fietsvakantie trekt u de gehele vakantie met dezelfde groep op. U overnacht in een aantal zeer sfeervolle en gezellige pensions/hotels. De fietsvakanties worden met route en standplaatsen volledig voor u verzorgt en u heeft een keuze uit meer dan 200 zeer bekende routes, waaronder de fietstocht langs de Donauradweg.

Geniet tevens van het landschap tijdens een wandelvakantie.

Wandelvakanties zijn net zoals de fietsvakanties beschikbaar in diverse landen, van landen met warme temperaturen tot koudere temperaturen. Iedere vakantie is volledig wordt volledig voor u samengesteld zodat u gebruik maakt van de bekendste en populairste wandelroutes in het land. Tevens krijgt u de keuze om dagelijks een pension of hotel vast te leggen die voldoet aan de belangrijkste eisen, u ontvangt een volledig overzicht van de beste pensions op de route. Wilt u liever zelf een pension of een hotel kiezen dan is dat uiteraard mogelijk. Tijdens de vakanties ontvangt u een aanbeveling, u kunt zelf kiezen welke keuzes u maakt.
Fiets- en wandelvakanties zijn geschikt tijdens ieder seizoen. Wilt u echter genieten van de omgeving tijdens goed weer, dan is het aan te raden om op vakantie te gaan tijdens de lente of zomer. Voor meer informatie kunt u de link in dit artikel bekijken.

Fietsvakanties en wandelvakanties